facebook wildeman zoekt the voice talentenjacht twitter wildeman zoekt the voice talentenjacht

Over WztV!

Wildeman zoekt the Voice loopt van zondag 16 maart tot en met de grote finale op maandag 9 juni (2e pinksterdag). De beste deelnemers van alle voorrondes gaan door naar de halve finales op zondagavond 18 en 25 mei. In de halve finales worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd die deel gaan nemen aan de grote finale op maandag 9 juni. Daar zal worden gestreden om de plaatsen / prijzen 3, 2 en 1.

Inschrijving
Iedereen vanaf 15 jaar en ouder kan zich kosteloos inschrijven via de contact pagina! Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname per email. Zorg dus dat je e-mailadres correct is. Daarin vind je tevens alle benodigde informatie (tijden, locatie, adres, etc.).

Programma
De deelnemers worden om 19.00 uur verwacht bij Grand-Café De Wildeman op de Markt 10 in Eindhoven. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat iedereen de gelegenheid krijgt om zijn/haar muziekstuk vooraf te oefenen (soundcheck) en de geluidstechnicus de gelegenheid te geven om je stem optimaal te laten klinken en alles optimaal in balans te zetten.

Download hier het reglement